Schelde21

Subliem wonen met Scheldezicht

Contacteer ons

Onze medewerkers staan voor u klaar.
Aarzel niet om ons te contacteren.

Stuur een e-mail
Print pagina
E-mail een vriend

Welkom in Schelde 21, een exclusief project met prestigieuze assistentiewoningen, ontworpen door sterarchitect Vincent Van Duysen. Het kader is subliem, de dienstverlening en faciliteiten ongezien. U beschikt onder meer over een overdekt zwembad en een restaurant op topniveau. En dat allemaal op een unieke locatie: naast de Schelde en middenin de groene stadsbuurt Nieuw Zuid.

 

Meer weten over dit project? Contacteer Eveline Volckaerts op het nummer 03/376.20.04 of via eveline.volckaerts@meridia.be

 

BINNENKORT INDIVIDUELE KIJKDAGEN! Schrijf je hier in! 

 

Subliem kader middenin Nieuw Zuid
Exclusieve architectuur door Vincent Van Duysen
Adembenemend zicht op de Schelde vanaf uw riant leefterras
Wellness met overdekt zwembad, een kapsalon en een restaurant op topniveau

Meer weten over dit project? Contacteer Eveline Volckaerts op het nummer 03/376.20.04 of via eveline.volckaerts@meridia.be


Maak afspraak

Over deze buurt

Antwerpen

Volgens de buurtbewoners

Nieuw Zuid benadert voor de buurtbewoners de ideale stadsbuurt. Het is een plaats die leeft en ademt, met groen, parken en pleinen en een mix van wonen, werken en recreatie. Ontworpen door internationaal geroemde (landschaps)architecten, baanbrekend op het vlak van duurzaamheid, design en leefbaarheid. Nieuw Zuid geeft een nieuwe dimensie aan duurzame stadsontwikkeling.

Geschiedenis

De site Nieuw Zuid heeft doorheen de geschiedenis heel wat gedaanteverwisselingen ondergaan. Voordat het terrein eind 19de eeuw omgevormd werd tot een goederenemplacement voor de haven, maakte het deel uit van de 16de eeuwse Spaanse vesten en de 19de eeuwse Brialmontomwalling. Omdat de havenactiviteiten zich steeds verder noordwaarts verplaatsten verdween later de bestaansreden van het spooremplacement. Met de opening van het nieuwe Justitiepaleis en de renovatie van het voormalige rangeerstation is de aftrap gegeven van deze nieuwe duurzame stadswijk.

Interessante locatie

Antwerpen is een wereldstad op mensenmaat. De stad heeft verschillende boeiende musea, maar het is er ook heerlijk om te shoppen of om een avondje uit te gaan. Mode, diamant, de zoo, het MAS, de haven, iedereen heeft wel een idee bij Antwerpen. In de grootste stad van Vlaanderen valt dan ook heel wat te beleven. Maak van Antwerpen uw nieuwe thuis en vorm uw eigen beeld.

Locatie

Met 12 ha groen geeft de woonsite voorrang aan groenruimte boven bebouwing. Zoveel woontroeven, op een absolute topligging: aan de oevers van de Schelde en pal naast het trendy Zuid. Slenteren langs de stroom, ontspannen in park Nieuw Zuid, of flaneren op de kaaien … Alles is mogelijk. En met de bus, tram of stadsfiets bent u zó in het stadscentrum.

Shoppen

Cultuur opsnuiven en gouden zaakjes doen? In Antwerpen lukt het tegelijkertijd. Op het Zuid flaneer je van kunstgalerie naar designzaak. Wie de lokroep van de vele sfeervolle restaurants en cafés kan weerstaan, staat even later op De Meir, dé prestigieuze en drukke wandel- en winkelboulevard van Antwerpen waar je alle grote internationale winkelketens terugvindt. Antwerpen is dé Belgische mode- en designstad bij uitstek.

Eten

Op 't Zuid een goed adresje vinden, is niet moeilijk. Schelde 21 ligt vlak naast de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen Zuid. Kies uw favoriete restaurant, bistro of brasserie uit één van de leuke restaurants aan de Vlaamse of Waalse Kaai. Een lekker thaise lunch? Of heerlijk frans dineren? Op het Antwerpse Zuid vindt u de beste adresjes, in alle prijsklassen. Koken is voortaan verleden tijd.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een Meridia-appartement? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend bezoek. Contacteer ons via onderstaand formulier, of bel ons op +32 (0)3 376 20 06  
    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.